PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: vepřové koleno sůl, kmín, česnek, cibule. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové koleno zbavíme štětin a důkladně v teplé vodě omyjeme. Nejlépe je použít i kartáč. Osolíme, potřeme třeným česnekem, dáme na pekáč, okmínujeme a přidáme na hrubo nakrájenou cibuli. Mírně podlijeme vodou a v troubě pečeme. Během pečení koleno otáčíme a přeléváme výpekem. Musíme dbát, aby byla vždy ve výpeku voda, aby kůže při pečení byla měkká. Asi hodinu pečeme koleno při nižší teplotě. Po hodině teplotu zvýšíme a dále pečeme koleno až do zlatova a křupavé kůže. Pečené koleno vykostíme a podáváme s různě upraveným křenem, lutěnici nebo hořčicí, Doplníme tmavým pečivem.

PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO. PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz